Expert Drinks
Cos cumparaturi

Lichidări de stoc

ADAUGA in COS pachetul cu 3 MASCHIO PROSECCO si vei primi automat 3 STICLE de RIUNITE CADOU! Detalii aici

Armagnac

Ce este armagnac? Initial, cu 500 de ani in urma, a fost o solutie ingenioasa gasita de comerciantii olandezi pentru a extrage apa din vinul transportat in cala vapoarelor. Ulterior a devenit simbolul unei bauturi fine, etalon de calitate al unei intregi zone geografice din Franta.

Armagnac sau cognac, care este diferenta?

 • desi ambele sunt brandy-uri franceze produse din struguri albi, zona geografica de provenienta face distinctia,
 • armagnac preceda cognac cu cateva secole, fiind primul brandy al Frantei,
 • armagnac este distilat o dingura data, spre deosebire de dublu distilatul din Cognac,
 • cognacul trebuie imbatranit minim 2 ani pentru a purta denumirea, pe cand armagnac nu suporta restrictii de ordin tehnic. Pentru a putea fi etichetat ca VS, licoarea trebuie totusi sa fie facuta dintr-un brandy invechit cel putin 1 an. 
 • armagnac-urile tind sa aiba arome puternice, rustice, generoase si robuste, in timp ce cognac-urile sunt mai delicate si rafinate.

Ambele sunt delicioase, este doar o chestiune de gust si alegere.

Tipuri de armagnac:

 • VS (Very Special) - distilat invechit minim 2 ani,
 • VSOP (Very Special Old Pale) - bautura spirtoasa invechita cel putin 4 ani,
 • XO (Extra Old) - armagnac invechit minim 6 ani,
 • Hors d'Age - bautura fina maturata mai mult de 10 ani.

In functie de metoda prin care se produc, armagnac-urile sunt de tip:

 • assemblage - din recoltele mai multor ani,
 • millesime - din recolta unui singur an.

Unde gasesti cel mai bun armagnac frantuzesc?

La Expert Drinks am reunit o gama de exceptie, reprezentata cu mandrie de Cles Des Ducs Trilogie.

Daca vrei sa savurezi  bautura fina, certificata drept cel mai bun armagnac din lume in 2018, viziteaza magazinul nostru online!

 

 

 

Brand: Cles des Ducs Model: EL498
Seria Millesime aduce in prim plan distilatul Cles des Ducs 1990, un Armagnac premium, ce a stat in pivnitele Panjas de la Bordeneuve aproape 3 decenii.Cu un echilibru perfect intre nuantele profunde de chihlimbar si gustul intens de fructe, licoarea cucereste si indeamna la tihnaEste ideal ..
271.28 Lei 542.56 Lei PRP
Fără TVA:227.97 Lei
Brand: Cles des Ducs Model: EL502
Imbuteliat in seria Millesime, armagnacul Cles des Ducs 1985 este un distilat vintage deosebit, cu un gust intens, usor rustic. Este un cadou special, poate chiar pentru cineva nascut in acelasi an.Aspect: chilimbar.Gust: plin, bogat, de caramel, stafide, tarta cu pere si indicii de lemn de ..
285.36 Lei 570.71 Lei PRP
Fără TVA:239.80 Lei
Brand: Cles des Ducs Model: EL501
Armagnacul vintage Cles des Ducs 1980 este o bautura ultra-premium, selectata de maestrii Casei dintre cele mai bune, bogate si rafinate Millesime de struguri Ugni Blanc din zona Bordeneuve.Chihlimbarul intunecat din aspect se afla in echilibru perfect cu gustul profund, intens, fructat, cu indi..
390.17 Lei 780.34 Lei PRP
Fără TVA:327.88 Lei
Brand: Cles des Ducs Model: 3760176211408
Armagnac Cles des Ducs VS este o bautura distilata o singura data, din 3 tipuri de struguri si maturata timp de 2 ani in butoaie de stejar Limousin, detaliu ce confera licorii arome distincte de vanilie.Armagnacul VS este produs inca din 1774 in Panjas, in cunoscuta regiune franceza Bas-Armagnac..
111.61 Lei 159.44 Lei PRP
Fără TVA:93.79 Lei
Brand: Cles des Ducs Model: 3760176213464
Cles des Ducs XO reuneste o selectie a celor mai bune eaux-de-vie, distilate foarte incet si maturate alternativ in butoaie de stejar noi si vechi, pentru o lunga perioada de timp, fapt ce il ajuta sa dezvolte o personalitate nobila si rafinata.Armagnac-ul XO obtinut la Panjas Chai de Bordeneuve..
316.47 Lei 452.09 Lei PRP
Fără TVA:265.94 Lei
Brand: Cles des Ducs Model: 3760176210456
Armagnac Cles des Ducs VSOP este distilat continuu, intr-un singur proces de ardere. Distilarea se face in cazane de cupru lucrate manual, numai cele mai bune parti din vin fiind extrase, pastrandu-se astfel intregul buchet.VSOP este distilat la Panjas Chai Bordeneuve si imbatranit cel putin 4 a..
146.57 Lei 209.38 Lei PRP
Fără TVA:123.17 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Folosim fisiere cookie si stocam informatii in browser-ul dvs. pentru a va imbunatati experienta si functionalitatea pe site-ul nostru. Politica de cookies

WhatsApp Messenger

Ce produse vă doriţi?