Expert Drinks
Cos cumparaturi

LICHIDARI DE STOC - 50% REDUCERE

ADAUGA in COS pachetul cu 3 MASCHIO PROSECCO si vei primi automat 3 STICLE de RIUNITE CADOU! Detalii aici

Brandy

Brandy defineste o categorie mare de distilate din fructe, fara restrictii de ordin geografic in ceea ce priveste productia. Cu alte cuvinte, bautura poate fi regasita peste tot in lume si se face din: mere, pere, cirese, struguri, sau amestec de fructe.

Inceputul procesului sta in fermentatia ingredientelor, urmata de distilarea propriu-zisa. Un brandy premium inglobeaza soiuri de struguri de calitate, se distileaza de doua ori, in cantitati mici si se lasa la maturat in butoaie cel putin 2 ani inainte de imbuteliere.

Brandy-urile de larg consum folosesc fructe generice, sunt distilate o singura data, sunt invechite in butoaie de stejar si amestecate inainte de imbuteliere.

Tipuri:

- Armagnac - o bautura realizata conform unor standarde stricte, intr-o anumita zona geografica, distilat o singura data, cu arome mai puternice decat celelalte

- Cognac - produs doar intr-un areal geografic strict delimitat, dupa reguli clare, de obicei din struguri Ugni Blanc, dublu distilat, invechit in butoaie de stejar, supranumit "eau de vie"

- American brandy - o bautura mai ieftina decat cele provenite din Hexagon, dar de o calitate decenta

- Calvados - brandy produs in Franta, din mere, maturat timp de 2 ai in butoaie de stejar, cu note de caramel

- Applejack - brandy american de mere, ceva mai putenic decat Calvados

- Pisco - bautura specifica zonei Chile si Peru, din struguri, maturat fie in damingene (Peru), fie in Butoaie (Chile), cu particularitati de gust specifice

- Grappa - brandy de tescovina, produs de italieni, supranumita "apa de foc", a carui gust aduce usor cu un cognac mai dulce.

Cauti un brandy premium, potrivit pentru reuniuni, sau cadouri rafinate?

La Expert Drinks gasesti bauturi unice, complexe, pentru o experienta a gustului de neuitat.

Brand: Metaxa Model: EL121
Metaxa Private Reserve este un brandy unic, plin, complex. Sortimentul este prima creatie a maestrului Constantino Raptis, care debuteaza in 1992 in cadrul companiei Metaxa.Private Reserve este realizat o singura data pe an, intr-un lot unic, din blenduri ajunse la apogeu. Bautura reuneste vinur..
367.28 Lei
Fără TVA:308.64 Lei
Brand: Metaxa Model: EL116
Dupa 7 ani petrecuti in butoaie de stejar Limousin, ingredientele atent alese de maestrul Constantinos Raptis dau nastere unui brandy echilibrat, generos pe palat.Istoria brandului incepe in 1888, cand Spyros Metaxa isi propune sa creeze o licoare aparte, puternica si eleganta in acelasi timp, i..
91.93 Lei
Fără TVA:77.25 Lei
Brand: Metaxa Model: EL119
Despre sortimentul 7* producatorul spune doar atat: "fructat, generos, rotund". Baza clasica de Metaxa este imbunatatita cu nuante de scortisoara si cafea. 7 ani este timpul pe care amestecul de distilat de vin, ierburi aromatice, mirodenii si vinuri Muscat de Samos il petrece pentru o a doua matura..
121.34 Lei
Fără TVA:101.97 Lei
Brand: Metaxa Model: EL113
Metaxa 5* este un brandy aromat, cu nuante florale, menit sa fie savurat in tihna.Istoria brandului incepe in 1888, cand Spyros Metaxa isi propune sa creeze o licoare aparte, puternica si eleganta in acelasi timp, in contradictie cu distilatele vremii. Reteta are succes, iar dovada sta faptul ca..
65.62 Lei
Fără TVA:55.14 Lei
Brand: Metaxa Model: EL110
Fiecare stea de pe eticheta faimosului brandy ofera imaginea anilor petrecuti de ingredientele atent alese in butoaiele de stejar Limousin, pentru o a doua maturare.Metaxa 5* este o bautura eleganta, versatila, cu note florale si finish prezent pe palat mult dupa ultima picatura. Inceputurile br..
22.68 Lei
Fără TVA:19.06 Lei
Brand: Metaxa Model: EL112
Metaxa 5* este un brandy rafinat, cu nuante florale, ce merita sa fie savurat in tihna.Istoria brandului depaseste granita unui secol: in 1888, Spyros Metaxa isi propune sa creeze o licoare aparte, puternica si eleganta in acelasi timp, in contradictie cu distilatele vremii.Reteta are succes..
68.27 Lei
Fără TVA:57.37 Lei
Brand: Metaxa Model: EL108
O bautura unica, cu o istorie bogata si un creator dornic sa experimenteze. Aceasta este Metaxa.Incepand din 1888, Spyros Metaxa, un adevarat pionier al timpului sau, renunta la afacerea cu matase a familiei si costruieste prima distilerie in portul grec Pireu, langa Atena. Dorinta sa cea mai ma..
150.15 Lei
Fără TVA:126.18 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Folosim fisiere cookie si stocam informatii in browser-ul dvs. pentru a va imbunatati experienta si functionalitatea pe site-ul nostru. Politica de cookies

WhatsApp Messenger

Ce produse vă doriţi?