Expert Drinks
Cos cumparaturi

Lichidări de stoc

Comenzile plasate pe 24 Ianuarie, vor fi preocesate şi livrate începând cu 25 Ianuarie! Vă mulţumim!

Brandy

Brandy defineste o categorie mare de distilate din fructe, fara restrictii de ordin geografic in ceea ce priveste productia. Cu alte cuvinte, bautura poate fi regasita peste tot in lume si se face din: mere, pere, cirese, struguri, sau amestec de fructe.

Inceputul procesului sta in fermentatia ingredientelor, urmata de distilarea propriu-zisa. Un brandy premium inglobeaza soiuri de struguri de calitate, se distileaza de doua ori, in cantitati mici si se lasa la maturat in butoaie cel putin 2 ani inainte de imbuteliere.

Brandy-urile de larg consum folosesc fructe generice, sunt distilate o singura data, sunt invechite in butoaie de stejar si amestecate inainte de imbuteliere.

Tipuri:

- Armagnac - o bautura realizata conform unor standarde stricte, intr-o anumita zona geografica, distilat o singura data, cu arome mai puternice decat celelalte

- Cognac - produs doar intr-un areal geografic strict delimitat, dupa reguli clare, de obicei din struguri Ugni Blanc, dublu distilat, invechit in butoaie de stejar, supranumit "eau de vie"

- American brandy - o bautura mai ieftina decat cele provenite din Hexagon, dar de o calitate decenta

- Calvados - brandy produs in Franta, din mere, maturat timp de 2 ai in butoaie de stejar, cu note de caramel

- Applejack - brandy american de mere, ceva mai putenic decat Calvados

- Pisco - bautura specifica zonei Chile si Peru, din struguri, maturat fie in damingene (Peru), fie in Butoaie (Chile), cu particularitati de gust specifice

- Grappa - brandy de tescovina, produs de italieni, supranumita "apa de foc", a carui gust aduce usor cu un cognac mai dulce.

Cauti un brandy premium, potrivit pentru reuniuni, sau cadouri rafinate?

La Expert Drinks gasesti bauturi unice, complexe, pentru o experienta a gustului de neuitat.

Brand: Metaxa Model: EL112
Metaxa 5* este un brandy rafinat, cu nuante florale, ce merita sa fie savurat in tihna.Istoria brandului depaseste granita unui secol: in 1888, Spyros Metaxa isi propune sa creeze o licoare aparte, puternica si eleganta in acelasi timp, in contradictie cu distilatele vremii.Reteta are succes..
64.90 Lei 73.43 Lei PRP
Fără TVA:54.54 Lei
Brand: Metaxa Model: EL116
Dupa 7 ani petrecuti in butoaie de stejar Limousin, ingredientele atent alese de maestrul Constantinos Raptis dau nastere unui brandy echilibrat, generos pe palat.Istoria brandului incepe in 1888, cand Spyros Metaxa isi propune sa creeze o licoare aparte, puternica si eleganta in acelasi timp, i..
71.00 Lei
Fără TVA:59.66 Lei
Brand: Metaxa Model: EL119
Despre sortimentul 7* producatorul spune doar atat: "fructat, generos, rotund". Baza clasica de Metaxa este imbunatatita cu nuante de scortisoara si cafea. 7 ani este timpul pe care amestecul de distilat de vin, ierburi aromatice, mirodenii si vinuri Muscat de Samos il petrece pentru o a doua matura..
121.34 Lei
Fără TVA:101.97 Lei
Brand: Metaxa Model: EL113
Metaxa 5* este un brandy aromat, cu nuante florale, menit sa fie savurat in tihna.Istoria brandului incepe in 1888, cand Spyros Metaxa isi propune sa creeze o licoare aparte, puternica si eleganta in acelasi timp, in contradictie cu distilatele vremii. Reteta are succes, iar dovada sta faptul ca..
65.62 Lei
Fără TVA:55.14 Lei
Brand: Metaxa Model: EL110
Fiecare stea de pe eticheta faimosului brandy ofera imaginea anilor petrecuti de ingredientele atent alese in butoaiele de stejar Limousin, pentru o a doua maturare.Metaxa 5* este o bautura eleganta, versatila, cu note florale si finish prezent pe palat mult dupa ultima picatura. Inceputurile br..
25.12 Lei
Fără TVA:21.11 Lei
Brand: Metaxa Model: EL111
Istoria Metaxa incepe in 1888 cand Spyros Metaxa decide sa isi construiasca langa portul Pireu o distilerie. Visul sau era sa creeze o bautura aparte, diferita de cele ale vremii. Si iata ca astazi, la mai mult de un secol distanta, visul sau dainuie.Reteta initiala, pastrata aproape secreta, es..
50.13 Lei
Fără TVA:42.13 Lei
Brand: Metaxa Model: EL108
O bautura unica, cu o istorie bogata si un creator dornic sa experimenteze. Aceasta este Metaxa.Incepand din 1888, Spyros Metaxa, un adevarat pionier al timpului sau, renunta la afacerea cu matase a familiei si costruieste prima distilerie in portul grec Pireu, langa Atena. Dorinta sa cea mai ma..
150.15 Lei
Fără TVA:126.18 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)

WhatsApp Messenger

Ce produse vă doriţi?