Siropul poate face diferenta intre un cocktail spectaculos si un banal amestec de bauturi!
In retetele de cocktail, siropul este un liant ce integreaza ingredientele, dand consistenta dorita bauturii. Uneori, siropurile se mixeaza in asa fel incat raman in partea de jos a paharului, dand astfel un plus estetic intregului ansamblu.
Siropurile de bar sunt apreciate de mixologi intrucat cuprind o gama larga de gusturi, texturi si nuante, fapt ce le permite profesionistilor din domeniu sa creeze o paleta larga de cocktailuri.
Siropurile trebuie sa fie de cea mai buna calitate, pentru ca rezultatul final sa fie unul memorabil.
Cum le gasesti pe cele mai potrivite? Au un parfum bine definit, o culoare frumoasa si un gust fin.
Cele mai populare siropuri creeaza cocktailuri celebre: in reteta Martini se afla siropul de portocale, Amaretto si Grenadine intregesc un Hawaiian punch, iar pentru Mojito a fost creat chiar un sirop cu acelasi nume.
Licorile dulci sunt adesea utilizate si in lumea deserturilor, putand da savoare unui Tiramisu, ori potenta un gelato racoritor. Cu succes se pot folosi si pentru a obtine o cafea cu o aroma aparte, ori pentru un mocktail - cocktail fara alcool.
Unde gasesti cele mai bune siropuri de bar, varf de gama?
La Expert Drinks, baza pentru cocktailuri este adusa de siropurile Vedrenne, producator francez celebru pentru calitatea exceptionala a fiecarei sticle. Fie ca esti un profesionist, ori un pasionat de mixologie, cele peste 50 de sortimente iti stau la dispozitie.
Descopera-le si comanda-l pe cel dorit!