Expert Drinks
Cos cumparaturi

Lichidări de stoc

Comenzile plasate pe 24 Ianuarie, vor fi preocesate şi livrate începând cu 25 Ianuarie! Vă mulţumim!

Termeni si Conditii

Utilizarea magazinului online Expert Drinks implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos, inclusiv politica de confidentialitate precum si legislatia in vigoare.

Va rugam sa cititi cu atentie aceste prevederi. Ne rezervam dreptul de modifica orice informatie din site fara o notificare in prealabil.

 1. DEFINITII SI TERMENI
  • EXPERT DRINKS – este proprietatea Simba.Co Import SRL, avand sediul in Bacau, Strada Poligonului, nr. 4, camerele 16 şi 17, etaj 1, CUI RO34698618, J4/666/25.06.2015
  • SITE – magazinul online gazduit la adresa web expertdrinks.ro si subdomeniile acestuia.
  • PRODUSE – orice produs incarcat pe site-ul expertdrinks.ro cu scopul de a fi comercializat online si care urmeaza a fi furnizat Cumparatorului dupa incheierea Contractului. In anumite situatii, unele produse pot prezenta mici diferente, nesemnificative, care nu modifica insa caracteristicile de baza ale produsului.
  • SPECIFICATII – descrierile si toate caracteristicile produselor, asa cum sunt mentionate pe SITE. Toate aceste specificatii (ingrediente, imagine, etichete, ambalaj, etc) au fost puse la dispozitie de producator. Expert Drinks nu isi asuma raspunderea pentru anumite modificari ale produselor, impuse sau cauzate exlusiv de catre producator.
  • COMANDA – este documentul electronic rezultat in urma transmiterii Cumparatorului catre Vanzator prin intermediul site-ului intentia de a achizitiona Produse de pe expertdrinks.ro.
  • VANZATOR – Simba.Co Import SRL.
  • CUMPARATOR – orice persoana fizica cu varsta peste 18 ani sau o persoana juridica, cu  domiciliul/sediul in Romania, care isi face cont pe SITE si plaseaza o comanda care este confirmata ulterior de VANZATOR.
  • UTILIZATOR – orice persoana cu varsta peste 18 ani care navigheaza pe SITE fara sa plaseze o comanda.
  • CLIENT - orice persoana cu varsta peste 18 ani care viziteaza SITE-ul si isi face un cont pe SITE.
  • CONTRACT – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, rezultat in urma transmiterii unei Comenzi de catre Cumparator si confirmarea ei de catre reprezentatii expertdrinks.ro, prin care se accepta livrarea Produselor comandate de catre Client.
  • CONT – sectiunea din SITE formata dintr-o adresa de e-mail si o parola, care contine informatii si date personale despre Client/Cumparator si istoricul acestuia in SITE (comenzi, facturi fiscale, etc.) si prin intermediul careia se transmite Comanda catre Vanzator. Utilizatorul este responsabil cu privire la acuratetea informatiilor introduse la crearea Contului si de actualizarea lor.
  • CONTINUT – reprezinta toate informatiile de pe SITE-ul expertdrinks.ro care pot fi vizitate, vizualizate sau accesate prin utilizarea unui echipament electronic, inclusiv:
   • continutul oricarui e-mail transmis de catre Vanzator, sau reprezentantii Vanzatorului catre Cumparatori prin mijloace electronice si/sau prin orice alte mijloace de comunicare
   • informatii legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada
   • date referitoare la Vanzator sau alte date privilegiate ale acestuia
  • OPINIE – reprezinta o evaluare personala a unui detinator sau beneficiar al unui Produs, redactata pe baza experientei privind utilizarea sau consumul Produsului cu scopul de a transmite daca Produsul respecta sau nu specificatiile mentionate de producator. Fiecare opinie contine si posibilitatea de a exprima gradul de satisfactie fata de produs printr-o evaluare sub forma unui punctaj de la o stea la cinci stele.
  • COMUNICARI COMERCIALE/ NEWSLETTER – reprezinta orice tip de mesaj trimis (e-mail, telefonic, mobile push, web push, etc.) care contine informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similiare sau complementare cu cele achizitionate de pe SITE, informatii cu privire la oferte sau preturi promotionale, informatii referitoare la Produsele adaugate in sectiunea Cont/ Cosul meu sau sectiunea Cont/Favorite.
 2. CONDITII GENERALE
  1. Site-ul expertdrinks.ro se adreseaza persoanelor cu varsta peste 18 ani. Potrivit legislatiei in vigoare, achizitionarea de bauturi alcoolice este interzisa minorilor, de aceea prin utillizarea acestui SITE fiecare utilizator declara pe propria raspundere ca are varsta de 18 ani impliniti si prin plasarea unei comenzi nu incalca prevederile legale in vigoare.
  2. Toate produsele comercializate pe SITE-ul expertdrinks.ro sunt originale si vor fi livrate in ambalajul corespunzator, insotite de factura, conform legislatiei in vigoare.
  3. Imaginile produselor prezentate in site au caracter informativ. Pentru mai multe detalii despre caracteristicile produselor si alte informatii aditionale, va rugam sa ne contactati.
  4. Preturile de vanzare ale produselor sunt afisate pe site si contin TVA. Preturile de vanzare nu includ taxele de curierat. Preturile de vanzare ale produselor se pot modifica fara o informare in prealabil a Utilizatorilor. Pentru orice comanda plasata si confirmata, Cumparatorul va plati intotdeauna preturile existente pe site la momentul plasarii comenzii.
  5. Plasarea unei comenzi de catre Cumparator si acceptarea ei de catre Vanzator echivaleaza cu incheierea unui contract, potrivit legislatiei in vigoare. Notificarea primita de catre utilizator, pe e-mail, imediat dupa efectuarea comenzii, are rol de informare si nu reprezinta confirmarea comenzii.
  6. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul in care Cumparatorul primeste pe e-mail de la Vanzator, notificarea de expediere a Comenzii. Transferul dreptului de proprietate asupra produselor comandate are loc in momentul in care comanda ajunge la Cumparator, iar acesta se achita de obligatia de plata.
  7. Vanzatorul poate refuza onorarea unei comenzi sau o poate anula unilateral, daca Comanda a fost plasata de o persoana care a manifestat o atitudine ostila, de natura sa prejudicieze pe Vanzator.
 3. ACCESUL LA EXPERTDRINKS.RO
  1. Accesul pe SITE-ul expertdrinks.ro se face exclusiv prin accesarea domeniului public https://www.expertdrinks.ro.
  2. Prin accesarea si utilizarea expertdrinks.ro, Utilizatorul/Clientul isi da acordul privind acceptarea termenilor si conditiilor prezentate pe SITE, a politicii de confidentialitate si a politicii de cookies.
  3. Utilizatorul/Clientul beneficiaza de acces limitat, in interes personal (vizualizare, informare, plasarea de comenzi online) pe SITE-ul www.expertdrinks.ro  si nu are dreptul de a descarca, de a modifica partial sau integral SITE-ul, de a reproduce partial sau integral SITE-ul, de a copia, vinde/revinde sau de a exploata in orice alta maniera SITE-ul, in scopuri comerciale sau care contravin intereselor Simba.Co Import SRL.
  4. Utilizatorul/Clientul care foloseste SITE-ul si continutul acestuia raspunde pentru toate activitatile ce decurg in urma folosirii SITE-ului si pentru orice daune materiale, morale, intelectuale, electronice sau de alta natura aduse SITE-ului, in conformitate cu legislatia in vigoare.
  5. Crearea unei legaturi de tipul web-link catre www.expertdrinks.ro  este permisa doar cu acordul in scris al Expert Drinks si doar daca nu aduce prejudicii de orice natura pentru Expert Drinks.
 4. CONTUL MEU
  1. Orice Utilizator care viziteaza SITE-ul expertdrinks.ro, are varsta de peste 18 ani si domiciliul in Romania, isi poate crea un cont.
  2. Prin crearea contului, Utilizatorul poate plasa mult mai rapid o comanda, toate datele lui fiind deja introduse. In plus, Utilizatorii care au create conturi, prin abonarea la newsletter, pot beneficia de anumite oferte si preturi promotionale la produse si de alte avantaje comunicate in scris de catre Expert Drinks.
  3. La crearea Contului, fiecare Utilizator isi da acordul privind politica de prelucrare a datelor personale si politica de cookies, fiind responsabil in legatura cu acuratetea informatiilor oferite si de actualizarea lor.
  4. Pentru crearea unui Cont va trebui sa parcurgeti urmatorii pasi:
   • Sa introduceti urmatoarele date personale: prenume, nume, e-mail, telefon
   • Sa introduceti o parola cu care sa va logati ulterior si sa confirmati aceasta parola
   • Sa bifati casuta privind acordul legat de Prelucrarea datelor personale
   • De asemenea, puteti sa va abonati la newsletterul nostru pentru a primi informari despre ofertele speciale si preturile promotionale la produse.
   • Dupa parcurgerea acestor pasi, prin apasarea butonului “CONTINUA” veti fi directionati catre contul dumneavoastra.
  5. In cont aveti posibilitatea de a:
   • edita informatiile contului: nume, prenume, e-mail, telefon
   • modifica parola contului
   • modifica adresa dumneavoastra folosita la serviciul de curierat pentru livrarea produselor comandate
   • modifica lista de dorinte (Wish List)
  6. De asemenea, in cont puteti vedea comenzile plasate si detaliile despre alte activitati desfasurate pe site-ul expertdrinks.ro.
  7. In plus, va puteti abona sau dezabona de la newsletter.
 5. CONTINUT SITE 
  1. Toate informatiile de pe SITE-ul expertdrinks.ro sunt proprietatea intelectuala a Simba.Co Import SRL conform Legii pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/ 1996). Intreg continutul publicat pe site (text, descrieri produse, imagini, logo, culori, slogan, simboluri, elemente de grafica web, clipuri video, etc.) poate fi folosit doar in scopul informarii Utilizatorilor si Cumparatorilor expertdrinks.ro.
  2. Fotografiile afisate pe SITE, editate sau prelucrate de Expert Drinks nu pot fi preluate sau utilizate fara acordul Simba.Co Import SRL. 
  3. Toate informatiile legate de descrierile produselor, sunt furnizate de catre producatori, iar acestia isi asuma raspunderea pentru veridicitatea lor.
  4. Expert Drinks nu este raspunzator pentru eventualele diferente de culori care pot aparea la vizualizarea pe diverse dispozitive electronice (desktop/tableta/mobil) ale Utilizatorilor/ Cumparatorilor.
  5. Niciun continut transmis catre Utilizator/Client/Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare sau vizualizare nu constituie vreo obligatie contractuala din partea Vanzatorului sau a reprezentantului Vanzatorului.
  6. Vanzatorul isi asuma dreptul de a schimba, modifica sau actualiza in orice moment continutul SITE-ului Expert Drinks, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare in prealabil.
  7. Este strict interzisa si se pedepseste conform legii copierea, distribuirea, publicarea, transmiterea altor persoane sau incorporarea continutului in alte materiale in afara site-ului expertdrinks.ro, fara acordul Simba.Co Import SRL.
  8. Pentru a ne sesiza orice incalcare a drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@expertdrinks.ro.
 6. OBIECTUL CONTRACTULUI
  1. Obiectul contractului reprezinta vanzarea produsului/produselor comandate pe site de catre Cumparator. Contractul se considera incheiat in momentul acceptarii de catre Vanzator si transmiterea notificarii de expediere a Comenzii.
  2. Transferul dreptului de proprietate asupra produsului/produselor comandate are loc in momentul in care comanda ajunge la Cumparator, la locul indicat de acesta in Comanda, cand se achita de obligatia de plata si semneaza de primire pe documentul furnizat de firma de curierat.
  3. Vanzatorul va include in coletul expediat catre Client/Cumparator, documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor de catre Client/Cumparator.
 7. COMANDA
  1.  Doar persoanele fizice cu varsta peste 18 ani si/sau persoane juridice, cu domiciliul/sediul in Romania pot plasa o comanda online.
  2. Utilizatorul/Clientul poate face o comanda adaugand produsele dorite in cosul de cumparaturi. Pentru a trimite comanda, Utilizatorul/Clientul trebuie sa furnizeze toate datele necesare pentru livrare (nume, prenume, adresa de livrare, numar telefon, adresa de e-mail). Prin finalizarea comenzii, Utilizatorul/Clientul confirma ca toate datele sunt reale si corecte. In cazul introducerii unor date eronate Cumparatorul va suporta consecintele acestei erori (comanda intarziata, costurile de livrare suplimentare la adresa corecta, etc).
  3. Pentru finalizarea comenzii Cumparatorul va trebui sa selecteze modalitatea de livrare si  cum va face plata.
  4. In urma plasarii unei comenzi, vom reveni cu un raspuns in termen de 24 ore (in zilele lucratoare) privind disponibilitatea produselor comandate si livrarea comenzii.
  5. Mai multe detalii despre plasarea unei comenzi, puteti afla accesand pagina: Cum comand? (https://expertdrinks.ro/cum-comand)
  6. Pentru detalii sau intrebari despre comanda dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: comenzi@expertdrinks.ro sau la numarul de telefon: 0737.937.934 (reteaua Vodafone), de luni pana vineri, in intervalul orar: 7:30-16:00.
  7. In urmatoarele cazuri, Vanzatorul poate anula in mod unilateral o Comanda, fara obligatia ca vreo parte sa pretinda ulterior daune – interese celeilalte parti:
   • datele furnizate de Client/Cumparator sunt incorecte sau incomplete;
   • tranzactia nu este acceptata de catre banca emitenta a cardului Clientului, in cazul platii online
   • tranzactia nu este validata de catre procesatorul de carduri agreat de Vanzator, in cazul platii online;
   • in istoricul de comenzi, Clientul apare ca avand mai mult de doua livrari consecutive esuate din motive independente de Vanzator;
   • activitatea Clientului pe SITE poate produce prejudicii de orice natura pentru Vanzator;
   • in cazul unei tranzactii suspecte sau declarata suspecta de catre o unitate bancara, institutie sau autoritate;
   • in cazul existentei unor alte motive obiective.
  8. Clientul/ Cumparatorul poate anula o Comanda, in urmatoarele cazuri:
   • in momentul cand este contactat de reprezentantul Expert Drinks, daca din anumite motive nu mai doreste produsele comandate;
   • in scris la adresa de e-mail: comenzi@expertdrinks.ro sau telefonic pana la primirea e-mailului de livrare comanda, care confirma receptia coletului/ coletelor de catre firma de curierat pentru a-l livra la adresa Cumparatorului.
  9. Pentru orice comanda anulata exclusiv din vina Cumparatorului, acesta va achita contravaloarea serviciilor de curierat.
  10. Daca un produs nu este disponibil in stoc, Cumparatorul va fi informat telefonic de catre reprezentantul Expert Drinks. In acest caz, Cumparatorului i se va comunica noul termen de livrare, acesta putand decide sa astepte pana la livrarea tuturor produselor comandate sau sa anuleze comanda.
  • CUM COMAND?
  1. SELECTAREA PRODUSELOR
   •  Puteti cauta in site produsele dorite utilizand butonul “SEARCH” sau navigand prin categoriile si subcategoriile care apar pe site. 
   • Pentru a plasa o comanda online, va trebui sa selectati produsele si cantitatea dorita (utilizand sagetile sus - jos) si sa le adaugati in cos apasand butonul “ADAUGA IN COS”.
   • Pentru a trimite comanda, pasul urmator va fi sa intrati in COSUL MEU dand click pe iconita mov din partea de sus dreapta. 
   • Aici veti putea vedea lista completa cu toate produsele pe care le-ati selectat sa le cumparati.
   • Puteti modifica cantitatea aferenta fiecarui produs dorita (utilizand sagetile sus - jos) sau puteti sterge din produse (utilizand simbolul ‘’x’’ de culoare rosie).
   • Pentru a trece la pasul urmator va trebui sa apasati butonul “FINALIZEAZA COMANDA
  2. INTRODUCEREA DATELOR si FINALIZAREA COMENZII
   • Pentru a inregistra comanda, va trebui introduceti datele dumneavoastra. Astfel, aveti posibilitatea de a va loga in cont, de a crea un cont sau de a comanda ca vizitator. 
   1. Ati ales LOGIN:
    • Introduceti adresa de email si parola si sa apasati butonul “AUTENTIFICARE”.
    • Daca in momentul crearii Contului ati introdus toate datele dumneavoastra si adresa de livrare va trebui doar sa bifati “Vreau sa folosesc o adresa existenta” (in acest caz adresa de livrare va fi aceeasi cu adresa de facturare) sau puteti alege “Vreau sa folosesc o adresa noua” si sa introduceti toate campurile pentru noua adresa de livrare.
    • Daca aveti adaugata in Cont adresa de livrare, veti fi directionat pe o pagina unde trebuie sa introduceti adresa de facturare. Toate campurile cu * sunt obligatorii.
    • Apoi veti alege modalitatea de livrare si cum doriti sa platiti.
    • Puteti adauga in scris un comentariu la comanda pe care urmeaza s-o finalizati, iar dupa ce veti bifa casuta cu “Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile” apasati butonul “CONFIRMA COMANDA
    • Daca alegeti plata cu cardul, imediat dupa plasarea comenzii veti fi directionat catre o pagina web securizata pentru a introduce datele de pe card si a efectua plata.
    • In acest moment comanda a fost trimisa catre noi si veti fi directionat catre pagina unde apare textul “Comanda a fost finalizata cu succes!”
   2. Ati ales REGISTER/ CREARE CONT:
    • Trebuie sa introduceti toate datele pentru a crea Contul: nume, prenume, e-mail, telefon, parola, adresa de facturare.
    • Daca adresa la care doriti sa va  livram produsele comandate coincide cu cea introdusa mai sus, lasati bifata casuta “Adresa mea de livrare este aceeasi cu cea de facturare”. Daca este diferita, va trebui sa debifati casuta si sa completati mai jos, toate campurile pentru introducerea adresei noi.
    • La pasul urmator veti alege modalitatea de livrare si cum doriti sa platiti.
    • Puteti adauga in scris un comentariu la comanda pe care urmeaza s-o finalizati, iar dupa ce veti bifa casuta cu “Am citit si sunt de acord cu Prelucrarea datelor personale si cu Termenii si Conditiile” apasati butonul “CONFIRMA COMANDA
    • Daca alegeti plata cu cardul, imediat dupa plasarea comenzii veti fi directionat catre o pagina web securizata pentru a introduce datele de pe card si a efectua plata.
    • In acest moment comanda a fost trimisa catre noi si veti fi directionat catre pagina unde apare textul “Comanda a fost finalizata cu succes!”
   3. Ati ales GUEST/ VIZITATOR:
    • Trebuie sa introduceti urmatoarele date pentru a va putea emite factura si a face livrarea produselor: nume, prenume, e-mail, telefon, adresa de facturare.
    • Daca adresa la care doriti sa va livram produsele comandate coincide cu cea introdusa mai sus, lasati bifata casuta “Adresa mea de livrare este aceeasi cu cea de facturare”. Daca este diferita, va trebui sa debifati casuta si sa completati mai jos, toate campurile pentru introducerea adresei noi. 
    • La pasul urmator veti alege modalitatea de livrare si cum doriti sa platiti. 
    • Puteti adauga in scris un comentariu la comanda pe care urmeaza s-o finalizati, iar dupa ce veti bifa casuta cu “Am citit si sunt de acord cu Prelucrarea datelor personale si cu Termenii si Conditiile” apasati butonul “CONFIRMA COMANDA”.
    • Daca alegeti plata cu cardul, imediat dupa plasarea comenzii veti fi directionat catre o pagina web securizata pentru a introduce datele de pe card si a efectua plata.
    • In acest moment comanda a fost trimisa catre noi si veti fi directionat catre pagina unde apare textul “Comanda a fost finalizata cu succes!”
  3. CONFIRMAREA COMENZII
   • Dupa trimiterea comenzii catre noi, veti primi un e-mail de confirmare ca am primit comanda dumneavoastra.
   • Veti fi contactat de catre un reprezentant Expert Drinks pentru confimarea comenzii in maxim 24 ore (in zilele lucratoare).
   • Comanda este considerata confirmata, in momentul in care veti primi e-mailul de livrare a comenzii.
  4. DETALII SI INTREBARI
   • Pentru orice detalii sau intrebari despre comanda dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: comenzi@expertdrinks.ro sau la numarul de telefon: 0737.937.934 (reteaua Vodafone), de luni pana vineri, in intervalul orar: 7:30-16:00.
 8. PRETURI, FACTURARE, PLATI
  1. Toate preturile afisate pe expertdrinks.ro sunt exprimate in RON si includ TVA conform legislatiei in vigoare. 
  2. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile produselor fara o notificare in prelabil.
  3. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel din momentul confirmarii comenzii, reprezentand comanda ferma.
  4. De asemenea, Expert Drinks poate afisa pe SITE produse ce beneficiaza de preturi promotionale intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil. Detaliile despre aceste campanii promotionale vor fi facute publice prin afisarea pe expertdrinks.ro la sectiunea Regulamente Campanii (https://expertdrinks.ro/regulamente-campanii).
  5. Preturile afisate pe SITE, care sunt taiate de o linie, reprezinta pretul vechi al unui produs care se afla intr-o campanie promotionala si beneficiaza in prezent de un pret promotional mai mic.
  6. Cheltuielile aferente transportului, se platesc separat. Mai multe detalii despre costurile de livrare la sectiunea Livrarea produselor (https://expertdrinks.ro/livrare-produse).
  7. Fiecare colet livrat va contine si factura fiscala pentru produsele comandate.
  8. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.
  9. Facturile fiscale se pot emite pe persoana fizica sau juridica. Pentru emiterea facturii pe persoana juridica, va rugam sa completati toate datele firmei la sectiunea Facturare in momentul plasarii comenzii.
  10. In anumite cazuri, Expert Drinks poate solicita Clientului/Cumparatorului sa achite in avans o parte din contravaloarea facturii aferente comenzii.
  11. Plata produselor comandate se poate face: ramburs, online cu card bancar sau prin OP. Pentru mai multe detalii, va rugam accesati Cum platesc?(https://www.euplatesc.ro)
   • CUM PLATESC? Plata produselor comandate pe expertdrinks.ro poate fi efectuata:
    1. Ramburs (in numerar) la livrarea comenzii. Plata se va face catre firma de curierat pe baza de chitanta.
    2. Online cu orice card Visa sau MasterCard (plata prin procesatorul de plati EuPlatesc), comisionul pentru tranzactie va fi 0%.
    • Inainte de a finaliza Comanda, Clientul va trebui sa aleaga mijlocul de plata. Daca alegeti plata cu cardul, imediat dupa plasarea comenzii veti fi directionat pe o pagina web securizata pentru a introduce datele de card si a efectua plata. Procesarea datelor de card se va face exclusiv pe serverele EuPlatesc.ro, un serviciu oferit de EuroPayment Services, ce ofera o solutie de tranzactionare rapida, solida si sigura prin certificate de Securitate SSL. Pentru mai multe detalii despre EuPlatesc puteti accesa https://www.euplatesc.ro.
    • In cazul platii online, tranzactia va aparea pe extrasul de cont pe numele  Simba.Co Import SRL.
    • De asemenea, orice plata cu cardul bancar va fi confirmata in momentul in care se emite factura  catre Client/Cumparator, pana in acel moment contravaloarea comenzii va fi blocata pe contul Clientului/Cumparatorului fara a fi transferata in contul Vanzatorului.
    • Vanzatorul nu isi asuma raspunderea pentru alte costuri suplimentare suportate de Client/Cumparator in urma tranzactiilor cu cardul bancar (exemplu: comision de conversie valutara in cazul in care moneda de emitere card este diferita de RON, alte comisioane in functie de politica fiecarei bancii, etc), Clientul/ Cumparatorul fiind singurul responsabil.
    • In cazul in care plata online cu cardul bancar s-a produs din greseala, tranzactia poate fi anulata doar telefonic, contactand un reprezentant Expert Drinks, iar suma va putea fi returnata in termen de maxim 30 zile de la finalizarea procedurii de anulare a comenzii.   
   1. Prin transfer bancar – in baza facturii emise de Simba.Co Import. Dupa efectuarea transferului in contul IBAN RO 69 INGB  0008 0082 1851 8917 deschis la ING Bank, va trebui sa trimiteti dovada platii pe adresa de e-mail: comenzi@expertdrinks.ro. Livrarea produselor se va face numai dupa ce avem confirmarea de la banca noastra privind plata efectuarea platii si dupa ce veti fi contactat de catre un reprezentant Expert Drinks. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nefiind efectuata livrarea.
 9. LIVRAREA PRODUSELOR
  1.  Prin plasarea Comenzii, Clientul/Cumparatorul se obliga sa furnizeze Vanzatorului toate datele necesare pentru livrarea produselor si sa achite contravaloarea facturii compusa din pretul total al produselor comandate si taxele de curierat aferente, in cazul in care transportul nu este gratuit.
  2. Expert Drinks va livra comenzi doar pe teritoriul Romaniei.
  3. Livrarea comenzii la adresa mentionata de Client/Cumparator va fi realizata de catre firma de curierat agreata de Expert Drinks. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor pentru transport si va transmite documentele insotitoare.
  4. Costul standard de livrare a produselor comandate este de 14.9 RON. Pentru comenzi cu valoarea de peste 200 RON, transportul este gratuit.
  5. Tarifele de curierat se pot modifica fara o notificare in prealabil a Utilizatorilor/Clientilor.
  6. Costurile de livrare vor fi afisate in cosul de cumparaturi. In functie de greutatea coletului sau zona de livrare, se pot adauga costuri suplimentare de livrare la costul standard de livrare mentionat mai sus, insa Clientul/Cumparatorul va fi anuntat telefonic, urmand a-si da acordul privind livrarea comenzii.
  7. In cazul in care Clientul/Cumparatorul a comandat mai multe produse, Vanzatorul poate livra mai multe colete, iar costul de livrare poate suporta modificari. Clientul/Cumparatorul va fi anuntat de aceste costuri si daca este de acord cu ele, comanda va fi livrata.
  8. Livrarea comenzilor se face in 2-5 zile lucratoare. Termenul de livrare este influentat de ora la care s-a plasat comanda (comenzile plasate dupa ora 13:00 vor  fi prelucrate in ziua urmatoare).
  9. Dupa primirea e-mailului de confirmare a livrarii comenzii, veti putea verifica statusul livrarii pe baza numarului de AWB accesand site-ul firmei de curierat (https://www.urgentcargus.ro/).
  10. In cazul in care in momentul livrarii coletului, nu sunteti la adresa mentionata in comanda, veti fi contactat telefonic de catre reprezentantul firmei de curierat pentru a stabili detaliile privind livrarea. Daca din anumite motive nu veti putea fi contactat telefonic, coletul se va intoarce in centrul de livrare al firmei de curierat unde va fi pastrat 5 zile calendaristice. Pentru mai multe detalii va rugam sa contactati firma de curierat (https://www.urgentcargus.ro/).
  11. Pentru eventualele intarzieri la primirea coletului datorate firmei de curierat, Expert Drinks nu poate fi facut raspunzator.
  12. Daca din anumite motive, Clientul/Cumparatorul refuza primirea comenzii dupa ce aceasta a fost deja predata firmei de curierat, acesta va fi direct raspunzator de achitarea intregului cost de livrare.
  13. Receptia coletului cu produsele comandate reprezinta confirmarea Clientului/Cumparatorului ca toate produsele au ajuns in stare buna si sunt conforme cu comanda si nevoile acestuia.
 10. GARANTIA PRODUSELOR
 • Toate produsele comercializate pe expertdrinks.ro indeplinesc conditiile de garantie conform normelor, legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor si furnizorilor, acestia fiind responsabili pentru eventuale neconformitati, deficiente, lipsuri, etc.
 • De asemenea, toate produsele sunt originale si sunt importate direct de la producator sau achizitionate din surse autorizate de acestia.
 • Garantia produselor se poate acorda in urmatoarele cazuri
  1. Produsul este defect din fabricatie, defect ce impiedica folosirea normala a produsului
  2. Produsul este deteriorat sau distrus in urma transportului, in acest caz produsul se va inlocui
  3. Produsele comercializate, care sunt supuse unui termen de valabilitate, vor fi livrate cu respectarea unui termen de minim 30 de zile de la data comenzii pana la data de expirare. Nerespectarea acestui termen, ii ofera Clientului/ Cumparatorului dreptul sa:
   • ceara inlocuirea produsului fara sa suporte cheltuieli suplimentare de transport;
   • beneficieze de o reducere semnificativa a pretului de vanzare, insa fara a scade sub pretul de achizitie a produsului de la furnizor;
   • declare anularea contractului, respectiv a Comenzii, sa returneze produsele primite si sa primeasca inapoi contravaloarea produselor fara a suporta alte cheltuieli suplimentare.
 • Pentru a beneficia de garantie, Clientul/Cumparatorul va trebui sa ne trimita la data primirii produsului o sesizare in scris la contact@expertdrinks.ro. Expert Drinks va raspunde acestei sesizari in termen de maxim 3 zile lucratoare si va comunica Clientului/Cumparatorului termenul si modalitatea de solutionare a sesizarii.
 • Daca Vanzatorul nu poate livra o comanda din cauza ca un produs nu este disponibil, va informa Clientul/ Cumparatorul despre aceasta indisponibilitate, urmand sa stabileasca cu acesta modalitatea de rezolvare a situatiei pentru onorarea comenzii. In situatia in care produsul a fost deja de catre Client/ Cumparator, sumele varsate ca plata vor fi rambursate de catre Vanzator conform legii, in termen de maxim 30 zile, cu exceptia in care partile convin altfel.
 • In cazul in care un produs livrat de catre Vanzator nu corespunde cu imaginea sau descrierea produsului de pe SITE, Clientul/Cumparatorul are dreptul sa ceara inlocuirea acestuia, o reducere substantiala de pret sau sa returneze produsul primit si sa primeasca inapoi contravaloarea lui fara a suporta alte cheltuieli suplimentare.
 • Pentru orice reclamatie privind neconformitati ale produselor achizitionate, va rugam sa ne contactati in termen de maxim 14 zile de la receptia coletului, la adresa de e-mail contact@expertdrinks.ro.
  1. RETURUL PRODUSELOR
   • Potrivit legislatiei in vigoare (OUG nr. 34/2014) Clientul/Cumparatorul poate returna bauturile comandate de pe Expert Drinks, in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia coletului cu produse, fara a invoca un motiv.
   • Clientul/Cumparatorul va trebui sa ne comunice in termenul mai sus mentionat prin e-mail la comenzi@expertdrinks.ro sau telefonic la 0737.937.934 (reteaua Vodafone), de luni pana vineri, in intervalul orar: 7:30-16:00, ca vrea sa returneze din produsele achizitionate de pe expertdrinks.ro. De asemenea poate intra pe site la sectiunea Returnarea produselor (https://expertdrinks.ro/cerere-retur) – vezi formular pe site https://expertdrinks.ro/index.php?route=account/return/add, sa completeze campurile cu informatii despre comanda si informatiile despre produs si motivul returului si sa ne trimita acele informatii respectand pasii indicati acolo. Completarea tuturor campurilor prezente pe pagina este obligatorie pentru trimiterea cererii de retur catre Expert Drinks. In termen de maxim 48 ore veti fi contactat de un reprezentant Expert Drinks cu care veti stabili detaliile procesului de retur produse.
   • In cazul in care returul produselor nu se face din vina Vanzatorului, Clientul/Cumparatorul va suporta toate costurile de returnare a produselor.
   • Produsele se returneaza sigilate, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele si timbrele/ banderolele  intacte, impreuna cu toate documentele insotitoare la primirea coletului de la Vanzator. Returul se face la adresa depozitului Simba.Co Import din Bacau, Str. Constantin Musat, Nr. 3, Hala B, cod postal 600092, prin predarea personala a produselor sau prin expedierea cu firma de curierat.
   • Dupa primirea produselor retur, contravaloarea lor se va restitui prin transfer bancar, in termen de maxim 14 zile lucratoare, in contul IBAN transmis de Client/Cumparator.
   • In cazul in care returul produselor nu se face din vina Vanzatorului, iar Clientul/Cumparatorul nu doreste contravaloarea produsului/produselor, ci schimbul cu alte produse comercializate de Expert Drinks, Clientul/Cumparatorul va achita noile costurile de livrare. Schimbul produselor se poate face pentru produsele care au aceeasi valoare ca produsele achizitionate initial deoarece Expert Drinks nu va inapoia Clientului/Cumparatorului diferenta daca acesta alege produse cu un pret de vanzare mai mic. Pentru produsele cu un pret de vanzare mai mare, Clientul/ Cumparatorul va achita diferenta.
   • Potrivit art. 16 din OUG nr. 34/2014, in cazul in care produsele returnate sunt desigilate, au ambalajele deteriorate sau incomplete, sau prezinta urme de zgarieturi, lovituri, etc, Expert Drinks are dreptul sa decida daca accepta sau nu returnarea sau daca datorita acestor neconformitati ale produselor va scade din contravaloarea produselor, restituind Clientului/Cumparatorului o suma proportionala cu aceste neconformitati, cu pana la 15% mai mica.
   • Orice colet returnat cu produse va trebui ambalat corespunzator pentru a proteja produsele in timpul transportului. Ne rezervam dreptul de a refuza rambursarea coletelor care vin ambalate necorespunzator.
   • Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: comenzi@expertdrinks.ro sau la numarul de telefon: 0737.937.934 (reteaua Vodafone), de luni pana vineri, in intervalul orar: 7:30-16:00.
  2. OPINIILE UTILIZATORILOR
   • Toti Utilizatorii/ Clientii/ Cumparatorii care acceseaza site-ul isi pot spune opinia fata de produsele comercializate pe expertdrinks.ro.
   • Informatiile/comentariile transmise de acestia, pozitive sau negative, se vor referi strict la caracteristicile produselor si vor fi publicate pe site dupa o aprobare in prealabil de care reprezentantii Expert Drinks.
   • Astfel, fiecare Utilizator/ Client/ Cumparator ce doreste sa isi spuna opinia despre anumite produse, va trebui sa respecte urmatoarele:
    • sa faca referiri doar in limba romana despre caracteristicile produsului, evitand informatii despre pret sau anumite oferte promotionale, sau informatii despre desfasurarea Comenzii plasate pe SITE;
    • sa utilizeze un limbaj corespunzator, care sa nu ofenseze si sa nu foloseasca termeni care pot jigni sau afecta alti Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori;
    • sa nu publice pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care incalca drepturile de proprietate intelectuala sau contin virusi, texte care reprezinta anumite forme de publicitate in masa sau orice alta forma de spam;
    • sa nu inscrie informatii sau detalii despre alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca Expert Drinks, sau sa mentioneze preturi comparative la produsele de pe site.
   • Prin inscrierea unor informatii/comentarii pe SITE, Utilizatorii/ Clientii/Cumparatorii acorda Vanzatorului dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit si retransmisibil de folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, precum si dreptul de a distribui mai departe aceste date in interesul explicit sau implicit de marketing al Expert Drinks.
   • Pe langa opinia despre un produs, Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul va putea face o evaluare, adaugand si un Rating relevant pentru acel produs. Aceste Rating-uri individuale vor influenta Ratingul general al produsului exprimat prin cele 5 stelute care apar in partea de jos dupa descrierea produsului. Astfel un Rating mare va duce la o crestere a Rating-ului general, iar un Rating mic duce la o scadere a Rating-ului general.
  3. ABONAREA, DEZABONAREA LA NEWSLETTER
   • Orice Utilizator ce navigheaza pe expertdrinks.ro se poate abona la newsletter prin una din cele doua metode de mai jos:
    • Dand click pe pop-up-ul care apare pe site si introducand datele personale cerute in formularul care trebuie completat
    • Creand un cont pe SITE si bifand casuta ca este de acord cu abonarea la newsletter
   • Prin abonarea la newsletter Utilizatorul/Clientul isi da acordul cu privire la primirea oricarui tip de mesaj (e-mail, telefonic, etc.) trimis de catre Expert Drinks, care contine informatii cu privire la produse, oferte sau preturi promotionale.
   • Utilizatorul/Clientul se poate dezabona oricand de la newsletter:
    • din contul creat pe expertdrinks.ro, sectiunea Contul Meu – Newsletter- Abonare/Dezabonare
    • urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail primit de la Expert Drinks
    • sau la numarul de telefon: 0737.937.934 (reteaua Vodafone), de luni pana vineri, in intervalul orar: 7:30-16:00.
   • Mesajele si informatiile transmise prin newsletter respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, conform legislatiei romanesti in vigoare.
   • Expert Drinks detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului si de asemenea are dreptul de a restrictiona accesul la newsletter oricarui abonat daca acesta nu respecta termenii si conditiile mentionate pe SITE.
  4. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
   • Orice Utilizator care navigheaza pe site-ul expertdrinks.ro si care isi creaza cont sau plaseaza o comanda isi da acordul privind colectarea datelor personale necesare pentru livrarea comenzilor plasate sau pentru utilizarea site-ului.
   • expertdrinks.ro prelucreaza datele cu caracter personal in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul General privind protectia datelor, cunoscut si sub denumirea de GDPR) precum si cu legislatia aplicabila pe teritoriul Romaniei. Puteti consulta integral Politica de prelucrare a datelor personale aici. (https://expertdrinks.ro/prelucrarea-datelor-personale)
  5. POLITICA DE COOKIES
   • Expert Drinks colecteaza informatii prin intermediul cookie-urilor. Pentru detalii privind cookie-urile si modalitatea de colectare a informatiilor cu ajutorul acestora, puteti consulta integral Politica de cookies aici. (https://expertdrinks.ro/politica-de-cookies)
  6. FRAUDA
   • Expert Drinks nu solicita Clientilor/Cumparatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail, telefonic, SMS, etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.
   • Clientii/Cumparatorii isi asuma intreaga responsabilitate in cazul divulgarii datelor personale catre terti, Expert Drinks nu poate fi facut responsabil, in situatia in care un Client/Cumparator este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este reprezentant al Vanzatorului sau ca reprezinta interesele acestuia.
   • Vor fi considerate tentativa de frauda sau frauda urmatoarele actiuni asupra SITE-ului, continutului acestuia sau asupra Expert Drinks reprezentata de Simba.Co Import SRL:
    • accesarea datelor de orice tip ale unui Utilizator/Client/Cumparator prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda;
    • alterarea sau modificarea continutului SITE-ului sau orice corespondenta expediata prin orice mijloc de comunicare de catre Expert Drinks catre Utilizator/Client/Cumparator;
    • afectarea performantelor serverului pe care ruleaza SITE-ul expertdrinks.ro;
    • accesarea sau divulgarea oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, orice continut expediat de catre Expert Drinks catre Utilizator/Client/Cumparator, atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului
   • In oricare din situatiile de mai sus, Expert Drinks isi rezerva dreptul de a se adresa autoritatilor competente. Fraudele si tentativele de frauda sunt pedepsite conform legislatiei penale in vigoare, iar partile prejudiciate pot cere in instanta repararea prejudiciilor morale sau pecuniare, dupa caz.
   • De asemenea, in cazul tranzactiilor suspecte sau declarate suspecte, la solicitarea oricarei autoritati publice, institutii autorizate, unitati bancare partenere, Vanzatorul are obligatia, iar Clientul/Cumparatorul isi da acordul, privind comunicarea datelor cu caracter personal.
  7. FORTA MAJORA 
   • Niciuna din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod necorespunzator, total sau partial, a oricare din obligatiile prevazute in contract, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare
  8. LITIGII
   • Orice litigiu aparut intre Expert Drinks si Clienti/Cumparatori se va rezolva mai intai pe cale amiabila. In caz contrar, litigiul va fi solutionat de catre instanta competenta, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
  9. DISPOZITII FINALE
   • Expert Drinks isi rezerva dreptul de modifica prevederile de mai sus, continutul si/sau structura SITE-ul, fara o notificare in prelabil a Utilizatorilor/Clientilor/Cumparatorilor.
   • De asemenea, Expert Drinks nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe SITE din cauza unor modificari, setari, sau orice alta cauza care nu tine de administratorul SITE-ului.
  10. CONTACT
   • Pentru orice detalii sau intrebari despre Expert Drinks, produse sau comenzi va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: comenzi@expertdrinks.ro sau la numarul de telefon: 0737.937.934 (reteaua Vodafone), de luni pana vineri, in intervalul orar: 7:30-16:00.

WhatsApp Messenger

Ce produse vă doriţi?