Expert Drinks
Cos cumparaturi

Lichidări de stoc

ADAUGA in COS pachetul cu 3 MASCHIO PROSECCO si vei primi automat 3 STICLE de RIUNITE CADOU! Detalii aici

Traditionale

Bauturile traditionale sunt fabricate pe teritoriul national si inglobeaza materii prime locale, fara aditivi. Reteta utilizata este una tot traditionala, iar productia se face dupa metode mostenite de-a lungul mai multor generatii, cu adaptari tehnologice care pastreaza nealterate compozitia si calitatea.

Fiecare sortiment in parte este atestat conform unor proceduri specifice, cu respectarea fiecarui parametru impus.

In general, produsele traditionale precum tuica si palinca aduc specificul unei anumite zone geografice si poarta insemne usor identificabile, chiar si peste hotare.

Cauti o bautura traditionala, care sa aduca in pahar parfumul fructelor si maiestria artizanilor?

La Expert Drinks poti alege gama de bauturi premium Zetea, realizate exclusiv din fructe coapte si multiplu medaliate la competitiile de profil.

Brand: Russo Model: 8000296005279
Russo Grappa este o bautura ce ia nastere prin distilarea continua in vid a tescovinei de Greco di Tufo, pentru pastrarea intacta a aromelor. Grappa este maturata 12 luni in butoaie din lemn.Aspect: limpede, cristalin.Miros: delicat, cu note de fructe tropicale, flori de magnolie si wisteria..
98.44 Lei 109.37 Lei PRP
Fără TVA:82.72 Lei
Brand: Russo Model: 8000296002308
Russo Grappa este o bautura ce ia nastere prin distilarea continua in vid a tescovinei de Aglianico, pentru pastrarea intacta a aromelor. Grappa este maturata 12 luni in butoaie din lemn.Aspect: chihlimbar limpede, cristalin.Miros: fin, proaspat, cu note de coacaz negru si indicii picante.  ..
98.44 Lei 109.37 Lei PRP
Fără TVA:82.72 Lei
Brand: Russo Model: 8000296002759
Russo Grappa este o bautura alcoolica aromata, produsa exclusiv din tescovina Greco di Tufo, prin distilare continua in vid, pentru pastrarea intacta a aromelor.Grappa este maturata in butoaie din lemn.Aspect: chihlimbar stralucitor.Miros: buchet floral, de magnolie si glicina. Gust:..
98.45 Lei 109.38 Lei PRP
Fără TVA:82.73 Lei
Brand: Zetea Model: EL401
Palinca de Ardeal este o bautura spirtoasa, 100% naturala, obtinuta prin distilarea mixului de fructe locale intr-o maniera traditionala, la o concentratie alcoolica de minim 50%.Cu o traditie completata de pasiune, perseverenta si investitie in tehnologie, povestea brandului romanesc Zetea ia o..
79.10 Lei
Fără TVA:66.47 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim fisiere cookie si stocam informatii in browser-ul dvs. pentru a va imbunatati experienta si functionalitatea pe site-ul nostru. Politica de cookies

WhatsApp Messenger

Ce produse vă doriţi?