Expert Drinks
Cos cumparaturi

Lichidări de stoc

Comenzile plasate pe 24 Ianuarie, vor fi preocesate şi livrate începând cu 25 Ianuarie! Vă mulţumim!

Cum platesc

Plata produselor comandate pe Expertdrinks.ro poate fi efectuata:

  1. Ramburs (in numerar) la livrarea comenzii. Plata se va face catre firma de curierat pe baza de chitanta.
  2. Online cu orice card Visa sau MasterCard (plata prin procesatorul de plati EuPlatesc), comisionul pentru tranzactie va fi 0%.

Inainte de a finaliza Comanda, Clientul va trebui sa aleaga mijlocul de plata.

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Procesarea datelor de card se va face exclusiv pe serverele EuPlatesc.ro, un serviciu oferit de EuroPayment Services, ce ofera o solutie de tranzactionare rapida, solida si sigura prin certificate de Securitate SSL. Pentru mai multe detalii despre EuPlatesc puteti accesa https://www.euplatesc.ro

In cazul platii online, tranzactia va aparea pe extrasul de cont pe numele Simba.Co Import SRL.

De asemenea, orice plata cu cardul bancar va fi confirmata in momentul in care se emite factura  catre Client/Cumparator, pana in acel moment contravaloarea comenzii va fi blocata pe contul Clientului/Cumparatorului fara a fi transferata in contul Vanzatorului.

Vanzatorul nu isi asuma raspunderea pentru alte costuri suplimentare suportate de Client/Cumparator in urma tranzactiilor cu cardul bancar (exemplu: comision de conversie valutara in cazul in care moneda de emitere card este diferita de RON, alte comisioane in functie de politica fiecarei bancii, etc), Clientul/ Cumparatorul fiind singurul responsabil.

In cazul in care plata online cu cardul bancar s-a produs din greseala, tranzactia poate fi anulata doar telefonic, contactand un reprezentant ExpertDrinks, iar suma va putea fi returnata in termen de maxim 30 zile de la finalizarea procedurii de anulare a comenzii.

  1. Prin transfer bancar – in baza facturii emise de Simba.Co Import. Dupa efectuarea transferului in contul IBAN RO 69 INGB  0008 0082 1851 8917 deschis la ING Bank, va trebui sa trimiteti dovada platii pe adresa de email: comenzi@expertdrinks.ro.

Livrarea produselor se va face numai dupa ce avem confirmarea de la banca noastra privind plata efectuarea platii si dupa ce veti fi contactat de catre un reprezentant Expert Drinks. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nefiind efectuata livrarea.

 

WhatsApp Messenger

Ce produse vă doriţi?