Expert Drinks
Cos cumparaturi

Lichidări de stoc

Comenzile plasate pe 24 Ianuarie, vor fi preocesate şi livrate începând cu 25 Ianuarie! Vă mulţumim!

Livrare produse

 1. Prin plasarea Comenzii, Clientul/Cumparatorul se obliga sa furnizeze Vanzatorului toate datele necesare pentru livarea produselor si sa achite contravaloarea facturii compusa din pretul total al produselor comandate si taxele de curierat aferente, in cazul in care transportul nu este gratuit.
 2. Expert Drinks va livra comenzi doar pe teritoriul Romaniei.
 3. Livrarea comenzii la adresa mentionata de Client/Cumparator va fi realizata de catre firma de curierat agreata de Expert Drinks. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor pentru transport si va transmite documentele insotitoare.
 4. Costul standard de livrare a produselor comandate este de 14.9 RON. Pentru comenzi cu valoarea de peste 200 RON, transportul este gratuit.
 5. Tarifele de curierat se pot modifica fara o notificare in prealabil a Utilizatorilor/Clientilor.
 6. Costurile de livrare vor fi afisate in cosul de cumparaturi. In functie de greutatea coletului sau zona de livrare, se pot adauga costuri suplimentare de livrare la costul standard de livrare mentionat mai sus, insa Clientul/Cumparatorul va fi anuntat telefonic, urmand a-si da acordul privind livrarea comenzii.
 7. In cazul in care Clientul/Cumparatorul a comandat mai multe produse, Vanzatorul poate livra mai multe colete, iar costul de livrare poate suporta modificari. Clientul/Cumparatorul va fi anuntat de aceste costuri si daca este de acord cu ele, comanda va fi livrata.
 8. Livrarea comenzilor se face in 2-5 zile lucratoare. Termenul de livrare este influentat de ora la care s-a plasat comanda (comenzile plasate dupa ora 13:00 vor  fi prelucrate in ziua urmatoare).
 9. Dupa primirea e-mailului de confirmare a livrarii comenzii, veti putea verifica statusul livrarii pe baza numarului de AWB accesand site-ul firmei de curierat (https://www.urgentcargus.ro/).
 10. In cazul in care in momentul livrarii coletului, nu sunteti la adresa mentionata in comanda, veti fi contactat telefonic de catre reprezentantul firmei de curierat pentru a stabili detaliile privind livrarea. Daca din anumite motive nu veti putea fi contactat telefonic, coletul se va intoarce in centrul de livrare al firmei de curierat unde va fi pastrat 5 zile calendaristice. Pentru mai multe detalii va rugam sa contactati firma de curierat (https://www.urgentcargus.ro/).
 11. Pentru eventualele intarzieri la primirea coletului datorate firmei de curierat, Expert Drinks nu poate fi facut raspunzator.
 12. Daca din anumite motive, Clientul/Cumparatorul refuza primirea comenzii dupa ce aceasta a fost deja predata firmei de curierat, acesta va fi direct raspunzator de achitarea intregului cost de livrare.
 13. Receptia coletului cu produsele comandate reprezinta confirmarea Clientului/Cumparatorului ca toate produsele au ajuns in stare buna si sunt conforme cu comanda si nevoile acestuia.

 

 

WhatsApp Messenger

Ce produse vă doriţi?