Limoncello este un lichior natural, fabricat de familia Pallini in Italia inca din 1875, cand Nicola Pallini si-a infiintat primul magazin si distileria in Antrodoco.
In 1922, afacerea a fost mutata in inima Romei, unde a construit o reputatie puternica.
In prezent, o alta generatie Pallini pastreaza traditia familiei de a aduce cele mai proaspete arome ale produselor lor, din ingrediente de inalta calitate, atent selectionate, cu tehnologii de ultima ora si atentie la detalii.
Lamaile Sfusato, ingredientul principal, sunt culese exclusiv de pe coasta Amalfi. Fructele coapte sunt infuzate imediat, astfel incat prospetimea si aroma sa fie livrate in fiecare sticla.
Versatilitatea bauturii este aproape fara margini: simplu, direct de la frigider sau amestecat in cocktailuri si retete culinare, limoncello are gustul autentic al Italiei.
Cu mai multe informatii despre produse, dar si cu retete de cocktail este pregatit site-ul producatorului: https://www.pallini.com/.