Expert Drinks
Cos cumparaturi

Lichidări de stoc

Comenzile plasate pe 24 Ianuarie, vor fi preocesate şi livrate începând cu 25 Ianuarie! Vă mulţumim!

Tito's Handmade Vodka

Tito Beveridge nu a fost intotdeauna cunoscut sub numele de “the vodka guy”. Nascut si crescut in San Antonio, Tito a mers la Vanderbilt timp de un an inainte de a se întoarce la Austin pentru a urma cursurile la Universitatii din Texas, unde a absolvit cu diploma in geologie si geofizica.

Dupa colegiu a intrat in afaceri cu petrol si gaze. In cele din urma a decis sa revina in Austin unde a incercat, pe rand, forajul apelor subterane si o afacere imobiliara.

In 1992  a inceput sa faca vodka cu arome, ca daruri pentru prieteni. Intr-o seara, la o petrecere, un strain a venit la el si i-a spus: "Hey, tu esti tipul cu vodka?" si asa s-a nascut ideea. 

In 1995, Bert "Tito" Beveridge a obtinut prima autorizatie legala de distilare in Texas si a creat Tito's Handmade Vodka.

A distilat lotul din porumb folosind fotografii si retete vechi, obtinand o bautura naturala, fara gluten. A construit astfel prima distilerie cu un singur om, a luptat pentru a rescrie legile din Texas, a stabilit precedentul pentru miscarea microdistilata si a ajuns in afaceri, in ciuda tuturor piedicilor, aducand pe piata una dintre cele mai pure licori create vreodata.

Intreaga poveste a temerarului Tito se regaseste pe: https://www.titosvodka.com/

Brand: Tito's Handmade Vodka Model: EL156
Tito’s Handmade este vodka originala a Americii. In 1995, Bert "Tito" Beveridge a obtinut prima autorizatie legala de distilare in Austin, Texas si a creat Tito's Handmade, inspirandu-se initial din fotografii si retete vechi.Fiind distilata numai din porumb, bautura este fara gluten, fapt ce o ..
8.90 Lei 14.85 Lei PRP
Fără TVA:7.48 Lei
Brand: Tito's Handmade Vodka Model: EL158
Cand o bautura este atat de atent distilata, dupa metode si in vase traditionale, rezultatul nu poate fi decat unul excelent. Tito's Handmade vodka este o astfel de licoare, obtinuta dupa multe cautari si incercari.Intrucat este facuta numai din porumb, creatia fostului geolog geofizician Tito's..
99.00 Lei 163.74 Lei PRP
Fără TVA:83.19 Lei
Brand: Tito's Handmade Vodka Model: 619947000112
Tito's Vodka provine din prima si cea mai veche distilerie legala din Austin, Texas. Creatie a fostului geolog Tito Beveridge, bautura din porumb, fara gluten, este distilata de sase ori, fapt ce ii confera atat concentratia alcoolica specifica unei licori spirtoase, cat si o finete aparte.Apare..
89.00 Lei 137.39 Lei PRP
Fără TVA:74.79 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

WhatsApp Messenger

Ce produse vă doriţi?