Lancellotta, o varietate rosie gasita in cea mai mare parte in Emilia-Romagna, este, de asemenea, cunoscuta sub numele de "strugurii disparuti".
Riunite au folosit-o in unele amestecuri de Lambrusco pentru culoarea sa bogata, parfumul intens si aroma fructata si armonioasa.
ZONA DE PRODUCTIE: Podgorii din provinciile zonei Emilia IGT cu suprafete fertile, cu soluri mixte adanci si medii, Ia 300 de metri deasupra nivelului marii.
SOI DE STRUGURI: Lambrusco Maestri, Marani, Montericco, Salamino, Lancellotta.
NOTE DE DEGUSTARE: Aspect – rosu plin de viata cu reflexii violete. Aroma – fructat, moale si armonios. Gust – delicat, dulce, foarte bine echilibrat.
DATE ANALITICE: Alcool 8.0% vol.
SUGESTII DE SERVIRE: Perfect pentru orice ocazie. Placut si direct, usurinta cu care se bea il face companionul favorit pentru orice feI de mancare, inclusiv pentru preparatele condimentate.
TEMPERATURA DE SERVIRE: Racit la 5-8°C.
VOLUM: 0.75L. Contine SULFITI.
Calitati | |
Culoare | Rosu |
Alcool (Grade) | 8 |
Litraj (cl) | 75 |
Regiune | Reggio Emilia |
Tara de origine | Italia |
Tip | Dolce |
Soi de struguri | Lambrusco Maestri Marani Montericco Salamino Lancellotta |
- Stoc: În stoc
- Model: 5941934300185
- Greutate: 1.38kg